Model Railroader magazin

Megjelent: 2009. december 30., szerda 22:35 ; Írta: Atko

Rengeteg dolog kavarog a fejemben ezzel a terepasztal- és modellvasút építéssel kapcsolatban. Az első az, hogyan tudnék hasznos információkat szerezni az egész témával kapcsolatban szerezni. Tucatnyi oldalt találtam, de elkeserítő az oldalak színvonala, kevés olyan van, ahol nagyfelbontású képek, és videók, illetve részletes leírások lennének. De kitartóan keresek…

Viszont ez a post nem azért született, hogy nyavajogjak arról, hogy milyen az online vasútmodellezéssel, terepasztal készítéssel kapcsolatos felhozatal, hanem azért, hogy megemlítsek egy újságot, ami netezésem közepette találtam, és ez volt az, amire vártam, hogy ilyen minőségű anyagokat találok a neten. Ez az újság a Model Railroader magazin, és ugyan amerikai, tehát sok minden, ami benne van, az itt Európában nehezen (ebay-ről) elérhető, de ettől függetlenül hihetetlen minőséggel, és részletességgel mutatnak be technikákat, modelleket, terepasztalokat. Csak ajánlani tudom. Sajnos 50 vagy 60 dodó egy évre megrendelni, és nem tudom, hogy mennyiért küldik ki Magyarországra, de lehet, hogy meg fogom rendelni, ha nem tudom másképp megszerezni, mert nagyon-nagyon érdemesnek találom arra.

Miközben ezt a postot írtam, vettem észre, hogy a Vonatmagazinon is rendszeresen beszámolnak ezen újság egy-egy számáról, szóval érdemes ott is nézelődni, ha érdekel titeket, hogy mit írnak benne.